Verkkokauppa avattu sivuille!

Epidemia-aika on hyvä aika taiteen verkkokaupalle. Kaupasta löydät tempera- ja akvarellimaalauksiani ja grafiikanvedoksiani. Taide on pitkäaikainen panostus kodin viihtyisyyteen ja siten varsinkin näinä kotona olemisen aikoina omaan hyvinvointiin. Tervetuloa ostoksille!

P.S. Kaikki teokset eivät ole kaupan puolelle ehtineet eikä varmaan ikinä ihan kaikki nettiin tulekaan, joten edelleen paikan päälle tuleminen on hyvä vaihtoehto sitten kun se taas on turvallista, mutta nyt näin. Iloa ja kauneutta arkeesi!


Teoksiani esillä Taidemaalariliiton Teosvälityksessä 7.–15.3.2020

Suomen suurin kuvataidetapahtuma Taidemaalariliiton Teosvälitys on avautunut Helsingin Kaapelitehtaan Merikaapelihallissa. Maalaustaiteen suurtapahtumassa on myynnissä 1729 taideteosta 664 Taidemaalariliittoon kuuluvalta ammattitaiteilijalta. Ostetun teoksen saa heti mukaan ja hankintoja voi tehdä myös korottomalla osamaksulla.

Kaapelitehdas, Merikaapelihalli
Tallberginkatu 1 C, 00180 Helsinki
Avoinna: ma–pe 12–18, la–su 11–17, vapaa pääsy

Tapahtuma Facebookissa: https://www.facebook.com/events/1872785709522027/
Tervetuloa!


SUURI SYNTTÄRIALE, 24 – 11 – 42!

24.11. täytän 42 vuotta. Nyt käynnistyy loppuviikon suuri synttäriale! Kaikista työhuoneella saatavilla olevista teoksista -42 % hinnasta! Kaikista osamaksusopimuksella tehtävistä kaupoista -24 %! Kaikista lahjakorteista (vaikka joululahjaksi tai itselle myöhempää käyttöä varten) -11 %! Lahjakortin voit tilata myös sähköpostiin. Maksu pitää olla suoritettu/ osamaksusopimus tehty ja käsiraha maksettu 24.11. mennessä.

Miten? Kuvia teoksista löytyy tämän sivun lisäksi vanhoilta sivuiltani osoitteesta www.kativalkonen.fi/vanha – ja tietenkin vierailemalla työhuoneellani Pälkäneen Iltasmäessa! Läheskään kaikki teokset eivät ikinä ole päätyneet nettiin asti. Netissä ei ole esillä hintoja – kysy! Esimerkkihintoja Fb-sivuni www.facebook.com/kativalkonen.kuvataiteilija.visualartis/ julkaisun kommenteissa. Julkaisussa myös muutama kuva teoksista.

Olen viikonlopun aikana joustavasti paikalla, mutta ajanvaraus vaaditaan, jotta en päivystä turhaan. Voit ottaa yhteyttä myös sähköpostitse tai puhelimitse. Mahtava tilaisuus sinulle, joka olet haaveillut pitkään teoksesta!

Tervetuloa ostoksille!


Kiitos kaikille Tuubit auki -tapahtumassa vierailleille! Työhuoneeni on avoinna sopimuksen mukaan.


Tuubit auki – avoimet työhuoneet 26.–27.10.2019

Tuubit auki on Taidemaalariliiton järjestämä avointen työhuoneiden tapahtuma. Maanlaajuinen tapahtuma tuo esille suomalaista nykytaidetta, taidemaalausta ja sen tekijöitä avaamalla Taidemaalariliiton jäsentaiteilijoiden työhuoneita yleisölle yhden viikonlopun ajaksi. Tapahtuma on yleisölle ja osallistuville taiteilijoille ilmainen.

Tervetuloa työhuoneelleni 26.–27.10.2019 klo 12–16.

Tässä linkki tapahtumaan: https://www.painters.fi/tyohuone/valkonen-kati/