Palautusoikeus: Asiakkaalla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Asiakkaan tulee ennen palautusta tehdä kirjallinen palautusilmoitus sähköpostitse osoitteeseen posti@kativalkonen.fi

Palautusilmoitus: Palautusilmoituksessa tulee aina ilmoittaa tilausnumero. Mikäli palautuksen syynä on virheellinen tai väärä tuote, postikulut hyvitetään sinulle. Jos palautettavat tuotteet ovat virheettömiä ja oikeita, tilaaja maksaa palautettavan tuotteen postituskulut.

Palautusosoite: Kantokyläntie 172, 36640 Iltasmäki

Noutamattomat paketit: Jos asiakas ei peruuta tilausta ennen toimitusta ja jättää paketin noutamatta, veloitamme tästä 15,00 euroa, joka vastaa noutamattomasta paketista aiheutuneita todellisia kuluja.

Pakkaus: Palauta tuote aina samoilla suojaustavoilla kuin alkuperäispakkaus. Mikäli tuote palautuu vioittuneena asiakkaan toiminnasta johtuen, pidätämme oikeuden olla hyvittämättä tuotteen täyttä hintaa (arvonalennus 0 – 100%).